MENU
Jesteś tutaj: Strona głównaAktualności„Karp Max" od środka

„Karp Max" od środka

Dodano: 04.04.2011 00:00
wystaw ocenę:
12345
„Karp Max" od środka

 Tematem przewodnim najnowszego numeru „Karp Maxa” są antraktanty, czyli smaki i zapachy w karpiowej kuchni. Pisze o tym m.in. Paweł Wyszkowski w pierwszej części kompendium wiedzy. Z kolei Ryszard Jarmułowicz radzi jak odpowiednio dobrać składniki do miksu. O Wenecji północy, czyli wrocławskich kanałach pisze natomiast Marcin Partyka. A najnowszym „Karp Maxie” pojawił się również tekst Przemysława Mroczka na temat fluorocarbonu, oraz wiele innych ciekawych artykułów. Oprócz tego nie mogło zabraknąć tradycyjnych już rubryk, a więc Parady Łowców, Aktualności, przeglądu najnowszego sprzętu karpiowego. Na czytelników czeka też wiele konkursów z atrakcyjnymi nagrodami.

Zobacz jakie artykuły znajdują się w nowym Karp Maxie 2/2011 - kliknij tu

Kup nowy numer „Karp Maxa" w naszym e-sklepiku - kliknij tu

Jeżeli chcesz nas poinformować o ważnym wydarzeniu pisz: redakcja@karpmax.pl.

KOMENTARZE

Możesz komentować bez logowania.
usuńODPOWIADASZ NA:
max 1000 znaków (0)
max 60 znaków (0)
Wydawca portalu nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy.
Komentarze zniesławiające lub mogące naruszać dobra osobiste osób trzecich grożą odpowiedzialnością karną i cywilną.
Chcesz być powiadamiany o nowych komentarzach w tej dyskusji?

Obserwuj nas

© 2015 KarpMax
Wszelkie prawa zastrzeżone
tworzenie stron www: PERSABIO
© 2016 KarpMax
Wszelkie prawa zastrzeżone
zamknij

ZALOGUJ SIĘ

Zapamiętaj mnie
zaloguj się przez swoje konto na facebooku
facebook
Nie masz konta, zarejestruj się: REJESTRACJA
zamknijMENU