MENU
Jesteś tutaj: Strona głównaBlogimarkerBudowa mixu na kulki proteinowe
Dodano: 5.02.2017
DODAJ WPIS
wystaw ocenę:
12345
Budowa mixu na kulki proteinowe
Budowa mixu na kulki proteinowe

Budowa mixu na kulki proteinowe jest moim zdaniem tematem, któremu warto jest poświęcić trochę czasu, bo dzięki niemu nasze receptury będą bardziej dopracowane nie tylko pod kątem plastycznym (mniej kłopotów przy rolowaniu itp.), ale również uporządkowane jeśli chodzi o wartości odżywcze, strukturę i skład. Zapraszam Was serdecznie do oglądania filmu o tym zagadnieniu.

 

Receptura nr 1

60% Część bazowa

=================

30% Mąka kukurydziana

15% Mąka sojowa pełnotłusta

15% Mąka sojowa odtłuszczona

 

30% Część główna

================

10% Mączka rybna LT94

5% Mączka rybna łososiowa

5% Mączka z makroalg

5% Spirulina

5% Makuchy

 

10% Część klejąco-smakowa

=========================

5% Plazma krwi

2,5% Hemoglobina

2,5% Tasty Blend Robin Hot

===============================================================

Receptura nr 2

65% Część bazowa

=================

25% Mąka kukurydziana

25% Mąka sojowa pełnotłusta

5% Mąka ryżowa

5% Mąka grochowa

5% Semolina

 

20% Część główna

================

10% Bird Food

5% Makuchy

3% Bird Seed

2% Murzynek

 

15% Część klejąco-smakowa

=========================

5% Serwatka

5% Albumina

5% Tasty Blend Sweet Bomb

KOMENTARZE

Możesz komentować bez logowania.
usuńODPOWIADASZ NA:
max 1000 znaków (0)
max 60 znaków (0)
Wydawca portalu nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy.
Komentarze zniesławiające lub mogące naruszać dobra osobiste osób trzecich grożą odpowiedzialnością karną i cywilną.
Chcesz być powiadamiany o nowych komentarzach w tej dyskusji?

Obserwuj nas

© 2015 KarpMax
Wszelkie prawa zastrzeżone
tworzenie stron www: PERSABIO
© 2016 KarpMax
Wszelkie prawa zastrzeżone
zamknij

ZALOGUJ SIĘ

Zapamiętaj mnie
zaloguj się przez swoje konto na facebooku
facebook
Nie masz konta, zarejestruj się: REJESTRACJA
zamknijMENU